08 december: ** Openbare avond bij de Theosofische Vereniging in de Brugstraat 7 ** Waarnemingen d.m.v. door Cora de Koning zelfgemaakte Karmaspiegeltjes van glas.**

Informatie "Harmonia" afdeling Arnhem


Opgericht 12 september 1918

Secr:026-3342107 of 06-30867519 of 026-3815400
E-mail:Harmonia-afd. Arnhem
Facebook: Harmonia-afd. Arnhem

Waarneminge d.m.v. door Cora de Koning zelfgemaakte Karmaspiegeltjes van glas.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten Harmonia, afdeling Arnhem houdt haar openbare avonden vanaf 13 januari 2017 bij de Theosofische Vereniging aan de Brugstraat 7, 6811 MB te Arnhem
(bij verlaten van het NS-station rechtsaf richting Oosterbeek en 3e straat rechts=Brugstraat) en in de nabijheid van gratis parkeren onderlangs bij de Kunstacademie of in de parkeergarage Centraal voor Euro 0,50 per uur).
Op vrijdagavond 08 december om 20.00 uur hebben we de laatste openbare avond van dit jaar, die verzorgd wordt door Cora de Koning met Waarnemingen d.m.v. door haarzelf gemaakte Karmaspiegeltjes van glas.

Cora de Koning heeft dit jaar de 1e openbare avond in ons programma ingevuld en vrijdagavond zal zij het jaar weer mogen afsluiten.
Cora zal vrijdagavond d.m.v. de door haarzelf gemaakte Karmaspiegeltjes van glas waarnemingen doen.
Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat we ongehinderd gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.

In verband met de verwachte drukte op deze laatste openbare avond van 2017, verzoeken we u ruim van te voren in de zaal te zijn.
Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree voor niet-leden Euro 8.50 en voor leden Euro 2.50;


Info:026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369
In de zaal zal het nieuwe programma voor belangstellenden klaar liggen, zodat u volledig op de hoogte bent van onze plannen voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt.


Van de avonden worden CD-opnames gemaakt, zodoende kunt u voor 5,00 per sessie, thuis dat gene wat voor u van belang was nog eens rustig naluisteren.
Bij bestelling dient u aan te geven, welk deel van de avond u wilt hebben, want de opnamen worden verdeeld in een opname van vóór de pauze (A-kant), of de opname van ná de pauze (B-kant).
De CD-opname van een lezing kost 10,= daar dit altijd een dubbele CD betreft.

Er is informatie-materiaal over de vereniging aanwezig en er is gelegenheid voor het kopen van boeken, cd's, geneeskrachtige stenen en kaarten.
Ook is het aantal afdelings 1 Euro A5-boekjes door Loes Modderman verder uitgebreid en behandelen ze diverse onderwerpen in kort bestek, zoals:.


* Wat is Spiritualisme/Spiritualisme
* Introductie
* 12 vragen en antwoorden
* Parapsychologie
* Channeling
* Engelen
* Healing
* EVP-Stemmen op de band?
* Orbs - en andere lichtverschijnselen
* Over mediums
* Spoken Geesten?
* Wonderkinderen
* Bijna Dood Ervaring (BDE)
* Leven na de dood
* Visioenen van stervenden
* Een ander orgaan - een ander mens?
* Reďncarnatie onderzoek
* Denkbeeldige vriendjes
* Wie ben jij eigenlijk? (voor kinderen!)
* Geesten...Wow!...of Jak? (voor jongeren)
* Natuurgeesten
* Bidden? Hoezo bidden?
* Omtrent de ziel
* UFO's - van deze tijd?
* Meditatie - een inleiding
* Licht en donker - bestaat kwaad?
* Hebben dieren een ziel?
* Spiritualisme...een lang verhaal in 't kort
* Klank - taal van het universum
* Healing - een universeel verschijnsel
* Aura's - onze kleurrijke uitstraling
* Sprookjes en de paranormale werkelijkheid
* Graancircels - een veelzijdig fenomeen
* Voedsel voor een mond vol tanden
* Gebedssnoeren - de wereld rond


* Het programma met openbare avonden is als Word-Document of als PDF-Bestand hier voor u beschikbaar.
* Het volledige programma met Openbare en Leden avonden t/m juni 2017 als Word-Document of als PDF-Bestand voor u beschikbaar (drieluikje).
Vanaf 2017 zijn onze bijeenkomsten bij de Theosofische Vereniging afd. Arnhem aan Brugstraat 7

Vanaf 13 januari 2017 zijn onze bijeenkomsten aan de Brugstraat 7 in een prachtig historisch pand, waarbij wij te gast zijn bij de Theosofische Vereniging.
Vanuit het NS Station Arnhem Centraal/Busstation of Parkeergarage Centraal is het ong. 5 min.(350m) lopen richting Oosterbeek naar de Brugstraat 7.

Een kijkje op de plek, waar we in het weekend van 11/12 september 2015 stonden...en waar we in het weekend van 08/09 oktober 2016 ook weer te vinden zullen zijn!En...in het weekend van 9&10 oktober 2010 tijdens de PARAVIEW-Beurs.
En het weekend van 13&14 maart in 2010 waren we aanwezig in de Eusebiuskerk, Kerkplein 1 te Arnhem.

Routebeschrijving (met TomTom toevoeging)Terug naar de agenda