18 mei: ** Openbare avond in nieuw onderkomen bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in Woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV, Velp(Gld.) ** Engelenavond d.m.v. waarnemingen aan uw foto van een mens of dier, zowel overleden dierbaren, als ook nog in leven zijnde door Marielle Beks.**

Informatie "Harmonia" afdeling Arnhem


Opgericht 12 september 1918

Secr:026-3342107 of 06-30867519 of 026-3815400
E-mail:Harmonia-afd. Arnhem

Engelenavond d.m.v. waarnemingen aan uw meegebrachte foto met mogelijk een engelen-foto door Marielle Beks.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten Harmonia, afdeling Arnhem houdt haar avonden vanaf 04 mei 2018 in een nieuw onderkomen bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV in Velp.
(Vanaf het NS-station Velp is het 350 m, 3-5 minuten lopen; Tegenover het station de Havelaarstraat in. Aan het eind naar links de Hoofdstraat in. Dan na 50 meter aan de rechterkant is de ingang van "Nieuw Schoonoord", de Elleboog met gratis parkeergelegenheid.) of met de bus vanuit Arnhem lijn 1, 9 of 43 stoppen voor de deur (Halte Hogeweg)
Op vrijdagavond 18 mei om 20.00 uur hebben we een openbare avond, die verzorgd wordt door Marielle Beks met Engelen waarnemingen d.m.v. uw meegebrachte foto van een mens of dier, zowel overleden dierbaren, als ook nog in leven zijnde.


Marielle Beks is vrijdagavond voor de 1e keer te gast in ons nieuwe onderkomen in Velp en wij blij zijn dat wij haar voor deze avond hebben kunnen uitnodigen.
"Iets kunnen betekenen voor mens en dier is voor mij van onschatbare waarde.
Om dit te mogen doen met o.a mijn paranormale gave, extreme sensitiviteit, 2 benen die stevig op de grond staan en 2 ogen die een nuchtere kijk op het leven hebben maken van mij een dankbaar mens." Dat is de slogan van Marielle. Het unieke bij Marielle is dat ze zeer gedetailleerde informatie van de Bovenwereld weet te geven.
Ook is zij in staat om vaak de Engelen die U vergezellen op camera vast te leggen...dus laat u verrassen op deze unieke invulling van deze avond.

Op haar website omschrijft ze haar Engelenavonden als volgt: Engelen, onze helpers in nood. Ze zijn er in vele soorten en maten.
Er wordt vaak gesproken over beschermengelen en iedereen krijgt er ooit mee te maken, denk aan geluk, bescherming en troost voor mens en dier.
Graag neem ik u mee in de wereld van de engelen en tezamen met uw dierbare overledenen worden er boodschappen doorgegeven en gaat u misschien wel met een cadeautje naar huis, een foto waar uw engel op staat samen met u of mag u live de aanwezigheid voelen.
Een engelenavond is niet zomaar een avond. Engelen bestaan, ook voor u!
Graag een foto meenemen van mens of dier, zowel overleden als in leven....laat u verrassen op deze unieke invulling van deze avond.

Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat we ongehinderd gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.

In verband met de verwachte drukte op deze openbare avond, verzoeken we u ruim van te voren in de zaal te zijn.
De elektronische voordeur sluit om 20.00 uur precies en gaat dan niet meer open, dus wees op tijd!
Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree voor niet-leden Euro 8.50 en voor leden Euro 2.50;

Info:026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369
In de zaal zal het nieuwe programma van 2018 voor belangstellenden klaar liggen, zodat u volledig op de hoogte bent van onze plannen voor de rest van dit seizoen.Vanaf 1 mei 2018 zijn onze bijeenkomsten in Woon -zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" aan Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV in Velp (Gld.).
Vanaf 1 mei 2018 zijn onze bijeenkomsten in Woon- zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" in een prachtig onderkomen.
Vanuit het NS Station Velp is het ong. 3-5 min.(350m) lopen recht tegenover het station de Havelaarstraat in aan het eind naar links de Hoofdstraat in en aan uw rechterhand ziet u Woon-zorgcomplex Nieuw Schoonoord, Nieuw Schoonoord 1-2 in Velp.


Van de avonden worden CD-opnames gemaakt, zodoende kunt u voor 5,00 per sessie, thuis dat gene wat voor u van belang was nog eens rustig naluisteren.
Bij bestelling dient u aan te geven, welk deel van de avond u wilt hebben, want de opnamen worden verdeeld in een opname van vóór de pauze (A-kant), of de opname van ná de pauze (B-kant).
De CD-opname van een lezing kost 10,= daar dit altijd een dubbele CD betreft.

Er is informatie-materiaal over de vereniging aanwezig en er is gelegenheid voor het kopen van boeken, cd's, geneeskrachtige stenen en kaarten.
Ook is het aantal afdelings 1 Euro A5-boekjes door Loes Modderman verder uitgebreid en behandelen ze diverse onderwerpen in kort bestek, zoals:.


* Wat is Spiritualisme/Spiritualisme
* Introductie
* 12 vragen en antwoorden
* Parapsychologie
* Channeling
* Engelen
* Healing
* EVP-Stemmen op de band?
* Orbs - en andere lichtverschijnselen
* Over mediums
* Spoken Geesten?
* Wonderkinderen
* Bijna Dood Ervaring (BDE)
* Leven na de dood
* Visioenen van stervenden
* Een ander orgaan - een ander mens?
* Reďncarnatie onderzoek
* Denkbeeldige vriendjes
* Wie ben jij eigenlijk? (voor kinderen!)
* Geesten...Wow!...of Jak? (voor jongeren)
* Natuurgeesten
* Bidden? Hoezo bidden?
* Omtrent de ziel
* UFO's - van deze tijd?
* Meditatie - een inleiding
* Licht en donker - bestaat kwaad?
* Hebben dieren een ziel?
* Spiritualisme...een lang verhaal in 't kort
* Klank - taal van het universum
* Healing - een universeel verschijnsel
* Aura's - onze kleurrijke uitstraling
* Sprookjes en de paranormale werkelijkheid
* Graancircels - een veelzijdig fenomeen
* Voedsel voor een mond vol tanden
* Gebedssnoeren - de wereld rond


* Het programma met openbare avonden is als Word-Document of als PDF-Bestand hier voor u beschikbaar.
* Het volledige programma met Openbare en Leden avonden t/m juni 2018 als Word-Document of als PDF-Bestand voor u beschikbaar (drieluikje).

Een kijkje op de plek, waar we in het weekend van 11/12 september 2015 stonden...en waar we in het weekend van 08/09 oktober 2016 ook weer te vinden zullen zijn!En...in het weekend van 9&10 oktober 2010 tijdens de PARAVIEW-Beurs.
En het weekend van 13&14 maart in 2010 waren we aanwezig in de Eusebiuskerk, Kerkplein 1 te Arnhem.

Routebeschrijving (met TomTom toevoeging)Terug naar de agenda